lauantai 16. toukokuuta 2015

Suunnitteluprojekti

Viime viikkoina on ollut liian kiireistä (positiivisessa mielessä) joten blogin päivittämiseen ei ole juuri aikaa jäänyt. Päätin jakaa tällä kertaa yhden viimeaikaisen suunnitteluprojektini ehdotuksen, jossa sain suunnitella muun muassa olohuoneen sisustuksen täysin uuteen kerrostaloasuntoon. 





Asiakkaan toiveissa oli muuten vaaleat ja neutraalit värit mutta suosikkiväri keltaista piti löytyä jossain muodossa. Huoneen muu värimaailma ja kalusteiden ja valaisimien muotokieli rakentuukin upean keltaisen sohvapöydän ympärille. 

Muutamana nostona suunnitelmasta: moderni itämainen matto, jonka eläväinen tekstuuri ja murretut sävyt tekevät siitä hillityn mutta äärimmäisen upean elementin huoneeseen. Maton väriä toistavat seinällä hauskat hyönteisjulisteet, jotka ovat tällä hetkellä kovin suosittuja. Sylinterinmuotoinen pöytävalaisin on suunniteltu jo 50-luvulla, mutta on edelleen ajankohtainen ja hyvännäköinen. Inspiraationsa 1930-luvun glamourista saanut minimalistinen kattovalaisin on mielenkiintoinen ja näyttävä. 


Kuvat: Keltainen Murcia-sohvapöytä/BoConcept, Bella-kahvipöytä/Hay, Block-valaisin/Design House Stockholm, Pedrera ABC-pöytävalaisin/Gubi, Leonard-kattovalaisin/Menu, julisteet/www.raaami.fi, Lilli-sohva/Valanti, Memories-matto/www.golran.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti