tiistai 10. helmikuuta 2015

Tukholman messut - huonekaluja ja piensisustusta


Vifan uudet kangaspäällysteiset langattomat kaiuttimet ja radiot herättivät huomiota. Laitteita saa usean värisenä ja lisäksi mallistossa on pieni retrohenkinen Helsinki-radio. Syötävän suloinen ja päätyy kyllä minun ostoslistalleni. 


 





























































Messuilla näkyi paljon avohyllyjä ja seinälle kiinnitettäviä kaappeja. Myös muutamia mielenkiintoisia naulakoita ja ratkaisuja eteiseen oli tarjolla. 














































































Huonekaluissa erottui selkeästi tuolien, sohvien ja pöytien sirous. Jalat olivat kevyet ja kauniit ja niiden muotoilu viittasi usein 50-luvun tyyliin. Myös paljon erilaisia puusta veistettyjä jalkoja oli esillä. Jalkoja on koristeltu kullalla tai pöytien jalkaosat saattoivat olla kokonaan kullanvärisiä. Sohvissa ja tuoleissa saattoi nähdä runsaampaa muotokieltä verhoilussa, palmikoita tai kukan muotoon viittaavia. Verhoilukankaissa oli jonkin verran liukuvärjäyksiä, samettia ja villaa. 



























































































Kaappien ovissa oli tekstuuria, mikä antoi niille ilmettä. Vaaleiden kalusteiden seassa oli usein yksi tai kaksi voimakasväristä kalustetta. Piensisustuspuolella löytyi selkeitä ja päällekkäin kasattavia tarjottimia/astioita, muotopuristettua lasia, kauniin värisiä maljakoita ja säilytyslaatikoita










































Muutama kaunis akustiikkapaneeli tuli myös vastaan. 
































































Ja sokerina pohjalla ranskalaisen Moustache -yrityksen tuotteita. Riikinkukon väreissä loistava maljakko avohyllyllä, naulakoita sekä hauska punainen tuoli. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti