maanantai 10. joulukuuta 2012

Pukinkonttiin lapsille


Lapsille kannattaa ostaa kauniisti muotoiltuja lahjoja, he osaavat nauttia niistä aivan kuten vanhemmatkin. Minä en ainakaan pahoittaisi mieltäni, jos paketista paljastuisi upea taulu koristamaan seinää. Ja jos itse uppoutuu joulupyhinä 1000 palan palapelin kasaamiseen, kannattaa lapsille ostaa vähemmillä paloilla varustettu palapeli. Säästää kaikkien hermoja. Hyvää mieltä voi antaa myös muillekin kuin lahjojen saajille. Eettiset lahjat kuten esim. neulottu robotti sekä autotyyny auttavat ihmisiä kauempana maailmassa. Bambi-lamppu tuo lempeää valoa lastenhuoneeseen ja on takuulla lastenhuoneen suosikkien listalla. Värikkääseen muistitauluun saa lapsi kiinnittää itsetehtyjä taideteoksia ja tärkeitä muistoja. 





































Kuvat: 1. Voittajat -taulu, Denz & Son 2. Elefantti ja lintu -palapeli, Polkka Jam /Finnishdesignshop 3. Stareyeroboto, Mum's 4. Muistitaulu, Kotonadesign 5. My Deer -seinävalaisin, Fermliving/Finnishdesignshop 6. Brum Brum -tyyny, Tikau

Vähäeleisiä, mutta kauniita ja kestäviä lasten leluja löytyy onneksi. Pyörällä voi huristella antaumuksella ympäri kotia jo pienestä pitäen. Nuket ja pehmolelut voi viedä ajelulle tyylikkäällä autolla. Metro tuo väriä lastenhuoneeseen ja keinussa viihtyy takuulla aivan pienimmät. 



























Kuva: Pasila Design

Tuulahdus ulkomailta tuo eläimet vartioimaan lastenhuoneen seinille. Entten tentten teelika mentten... mikähän näistä päätyisi pukinkonttiin.



Kuvat: BODIE and FOU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti